Doe mee met het Bootcamp Ondernemen 3.0

31/05/2017

Op 11, 12 en 13 september kun je deelnemen aan het Bootcamp Ondernemen 3.0 van SPEK (StudentenPlatform Entreneurship) Kortrijk. Deze organisatie is een samenwerking tussen de stad Kortrijk, Howest, VIVES, Voka en tal van andere partners die maar één ding voor ogen hebben: ervoor zorgen dat jonge gasten ondernemen.

En ondernemen, dat moet je interpreteren in de brede zin van het woord. Ondernemen 3.0 is vandaag de dag meer dan een btw-nummer aanvragen. Het gaat over innovatie, over oplossingen vinden voor maatschappelijke uitdagingen, over optimaliseren van diensten, over samenwerken en netwerken over sectoren heen, over sociaal engagement…

Spek biedt dan ook de kans aan 25 jongeren om hun ondernemersvaardigheden te ontdekken in een bootcamp. Op 11, 12 en 13 september ga je de uitdaging, ergens in Vlaanderen, aan. (Maar we vertrekken vanuit Kortrijk, 2 overnachtingen inbegrepen)

Workshops & Challenges

Workshops en challenges rond brainstormen, ideeën genereren, het business model canvas en businessplannen komen aan bod onder het motto ‘Work hard, play harder’. Je hoort het, er zit ook fun in het programma. Verder staat netwerken centraal want je ontmoet 24 gelijkgestemde zielen met wie je aan teamcrafting gaat doen. De laatste dag moet je je dan bewijzen want dan breng je je ‘Pitch for your life’. En dan ga je voldaan naar huis, boordevol nieuwe inspiratie en met nieuwe mensen in je netwerk: je toekomstige klanten, partners, leveranciers…?

Time for action

Wil je graag meer informatie of wil je je gewoon inschrijven? Neem dan contact op met Sylvie.Vanrenterghem@vives.be of Astrid.Declercq@voka.be

gfvfcvfdcdsqs

redactie

Plaats een reactie