Herbeluister Quindo Radio @ Sinksen ’17

06/06/2017

Zondag 4 en maandag 5 juni kon je van 14u tot 18u op de Grote Markt terecht voor onze live radioshow van Sinksen'17. Propvol interviews, reportages en sfeer maakten we 2 dagen radio in het thema van 'Kortrijk Werft'. Naast interviews en reportages met organisaties en bezoekers stond de radio ook in het teken van 'verhalen': Tijdens de radioshow hoor je Korte Kortrijkse vertelsels uit de verhalenbundel ‘Kadul en Keirepap’ en getuigenissen van Kortrijkzanen op leeftijd. En op dag 2 maakten we samen met de stad een eigen hoorspel!

Marnix Thys van de organisatie van Sinksen kwam het thema ‘Kortrijk Werft’ uitleggen. Ruben Benoit en Pieter Nuytens van Bolwerk en Schouwburg Kortrijk vertelden over Sinksen Oasis en Ragamuffin Smurf zong en rapte over het Ubuntu Town Free Festival.

Michiel Soete van Theater Antigone kwam vertellen over Corta Rica, Dries Van Robaeys van Schouwburg Kortrijk kwam vertellen over de Seizoenswissel, en reporter Louis bezocht A Day Of Street Culture van De Stroate.

We bouwen zelf aan een verhaal, luisteren naar de vrije piano vlakbij onze stand en ontdekken o.a. de Kortrijkse werven door een VR-bril.

Thomas Vanderbeke van De Stroate kwam vertellen over ‘A Day Of Street Culture’, Alexander van Theatech legde uit wat er achter de schermen allemaal gaande is tijdens Sinksen’17 en… Het Grote Sinksen Hoorspel!

Herbekijk hier onze aftermovie van Sinksen Radio – Dag 1!

Timon Van De Voorde

Plaats een reactie