Let’s Get Digital verovert de Budafabriek

23/05/2017

MNM, Howest, stad Kortrijk en Designregio Kortrijk slaan de handen in elkaar voor 'Let's Get Digital'. Bedoeling: de huidige digitale revolutie eens éxtra goed in de picture te zetten.

Gebeten door de digitale microbe? Dan moet je op zaterdag 27 mei in Kortrijk zijn. Howest, stad Kortrijk én Designregio Kortrijk trekken de digitale revolutie op gang, samen met radiozender MNM. Een hele dag kan je in de Budafabriek terecht voor allerlei workshops, optredens en interactieve toepassingen rond het thema ‘Let’s Talk Digital’.

Kom studeren in de Budafabriek en geniet elk uur van een klein optreden, zie live hackers aan het werk of laat je eigen ontwerp printen in het Budalab.
MNM zal die dag uitzenden vanuit het BUDDA::lab in Kortrijk. Maar jij kan, tussen 13u en 19u, in eender welke provincie één van de digitale workshops volgen. Geraak je niet tot in Kortrijk? Dan kan je over heel Vlaanderen een exclusieve Masterclass volgen. Scoor hier jouw gratis tickets voor MNM Let’s Get Digital! Ook wij zijn een hele dag in de Budafabriek aanwezig. Tot dan?

Timon Van De Voorde