Quindo graaft naar verhalen tijdens Sinksen17

03/06/2017

Sinksen17 is begonnen! Volg het tofste stadsfestival van het land bij ons op de voet. En ook wij hebben je hulp nodig: we maken (met jouw hulp) namelijk een live hoorspel en graven naar Kortrijkse vertelsels.

Een gigantische rommelmarkt, tientallen muzikale optredens en grote en kleine activiteiten in en rond de Kortrijkse binnenstad: Sinksen ‘17 heeft weer veel te bieden. Het aanbod aan activiteiten dit verlengd weekend is gigantisch. Quindo brengt op zaterdag, zondag en maandag de hele Sinksen17 ervaring tot bij jou: volg onze Facebookpagina, Twitter, Instagram en Snapchat alle verslaggeving. In de raadskelder van het stadhuis zit onze redactie verstopt!

Zondag 4 en maandag 5 juni kan je van 14u tot 18u op de Grote Markt terecht voor onze live radioshow! Tijdens de radioshow gaan we op zoek naar echte Kortrijkse verhalen. Op zondag krijg je doorheen de verschillende interviews met Kortrijkse organisaties, festivalbezoekers, organisatoren en passanten ook echt Kortrijkse verhalen te horen. Korte Kortrijkse vertelsels uit de verhalenbundel ‘Kadul en Keirepap’ doorspekken onze uitzending.

Op maandag schrijven we ons eigen Kortrijkse verhaal: we gaan samen met de Kortrijkzanen, de Letterzetter van Kortrijk en het Lettertype Collectief op zoek naar hét Kortrijkse verhaal. Iedereen mag meehelpen: kom langs aan onze opnamestudio op de Grote Markt en schrijf mee! We maken namelijk een live hoorspel. Op ons whiteboard stellen we doorheen de dag vragen en zullen we iedereen die langskomt in onze radiostudio de stemmen laten inspreken. Iedereen die wil, kan een stem voor zijn/haar rekening nemen.  Op het einde van de uitzending hebben we een Kortrijks hoorspel met het verhaal van onze stad. 

 

Timon Van De Voorde

Plaats een reactie