Westtalent 2017 zoekt jong muzikaal talent!

15/04/2017

Westtalent maakt opnieuw een roadtrip doorheen de West-Vlaamse polders, stranden, heuvels en dalen. Samen met hen gaan we op zoek naar onontgonnen muzikaal talent. Inschrijven van 15 april 2017 tot en met 15 juni 2017.

West-Vlaams muzikaal talent hoort thuis op het podium van Westtalent. Inschrijven doe je via de VI.BE wedstrijd van Westtalent 2017.  Begin september worden de selecties bekendgemaakt. Loting beslist over de volgorde van de optredens per voorronde en voor de finale. Lees hier het reglement.

Naast eeuwige roem maken de winnaars van Westtalent kans op een prijzenpot vol cash, coaching door een professionele muziekclub, podiumkansen en opnametijd in een professionele studio.

Herbeleef de vorige Westtalent edities hier.  Want ook in 2015 stonden wij op de eerste rij. Wil je het muzikale talent van de vorige editie nog eens herbeluisteren?

“De finale van Westtalent werd een clash waar het talent vanaf spatte. Het kruim van de West-Vlaamse muziekscene nam het op 7 november tegen elkaar op in Het Entrepot. Winnaar van de avond werd Nemo, die met stem en gitaar naar de overwinning soleerde. Het niveau van de finale lag bijzonder hoog: Black Tolex, Nemo, Simple Pigeons, dirk., Cleo, Uncle Wellington’s Wives, Pjay en Brent Beukelaer bliezen ons omver met straffe livemuziek. Herbeluister hier alle optredens.”

Timon Van De Voorde