Workshop Audio Processing (SESSIE 2/2) (AFGELOPEN)volzet

Interesse in muziek-productietechnieken of ben je soms zelf bezig met audio-opnames? In deel 2 van deze workshopreeks rond pro-audio gaan we dieper in op het (post-)productieproces van een opname. We werken verder met de meerkanaals-audio-opname die we tijdens de eerste sessie maakten en maken een heuse demo voor de groep.

Workshop Live Audio Recording (SESSIE 1/2) (AFGELOPEN)volzet

Ben je een muzikant die zelf eigen audio-opnames wil maken? Of heb je gewoon interesse in opnametechniek? In deze eerste van twee workshops rond pro-audio kom je te weten hoe je best autonoom een hoogwaardige meerkanaalsaudio-registratie kan aanpakken, en dat binnen een haalbaar budget!

radiopresentatie-voor-beginners

Radiopresentatie voor beginners (VOLZET)volzet

Gebeten door de radio-microbe, maar geen idee wat je voor de microfoon moet zeggen? Of ben je al effectief bezig met radio presenteren, maar vind je dat je 'chops' nog een stuk beter kunnen? Dan is dit de workshop voor jou!

smartphone-reporting

Smartphone Reporting (UITGESTELD)volzet

Ooit bij stilgestaan dat de meeste mensen tegenwoordig een complete televisie-studio in hun broekzak hebben zitten? Recentere smartphones bevatten namelijk alle benodigheden (camera's en microfoontjes) om een goed verhaal tot leven te brengen.

radio-maken-voor-gevorderden

Radio maken voor gevorderden (AFGELOPEN)volzet

Heb je je eerste stapjes in het radiomaken al gezet, maar wil je de studio nog beter leren kennen? Ben je een ervaren programma-maker, en wil je je skills nog wat meer op punt zetten? Dan is dit de workshop voor jou!

Sound for games (AFGELOPEN)volzet

Tijdens deze workshop wordt een introductie gegeven tot geluidsbewerking specifiek voor games.

leer-vloggen-in-het-video-creator-lab

Leer vloggen in het Video Creator Lab! (AFGELOPEN)volzet

Plannen om een eigen YouTube-kanaal op te richten of wil je leren hoe je jouw vlogs nog professioneler kan aanpakken? Dan is dit misschien dé kans voor jou!

mediatalk-met-achterklap-youtube

MediaTalk met YouTuber ‘Achterklap’ (AFGELOPEN)volzet

Achterklap, of Ergin zoals hij in het echt heet, heeft een dikke 88.500 volgers op YouTube en haalde onder andere het Journaal met z’n video ‘wat zou jij doen als je kind homo was?’ Daarnaast haalt hij ook heel wat views met gamingvideo’s, pranks en filmpjes als ‘een vlot bouwen uit karton’.

Maak zelf radio! (AFGELOPEN)volzet

Radiokriebels of gewoon eens nieuwsgierig naar hoe radio gemaakt wordt? Dan is deze kennismakingsworkshop iets voor jou!