136 artiesten mogen deelnemen aan Sound Track

23/08/2019

Poppunt heeft via het muziekplatform vi.be bekendgemaakt welke artiesten mogen deelnemen aan Sound Track, een gloednieuw podium- en kansenparcours in Vlaanderen en Brussel. De West-Vlaamse voorrondes vinden plaats in de Cactus Club (Brugge), De Kreun (Kortrijk) en de 4AD (Diksmuide). Dit zijn de geselecteerden.

Cactus Club in Brugge (zaterdag 28 september)

George Dylan – familybeaches – Connard – Ratmosphere – BUDGET TRASH – The Purplemachine – Tuk Tuk Thailand – VENTILATEUR

(lees verder onder de video)

Muziekclub 4AD in Diksmuide (vrijdag 4 oktober)

LEPOPSKI – Ronî – james francis king – Harajamar – melobird – Maurad and Maven – Soap Heads – Mother

(lees verder onder de liveset)

De Kreun in Kortrijk (zaterdag 5 oktober)

Vincent Coomans – Juniper – PINGPONGCLUB – Williams Kaizari – SIR LUKE – ISAAK – Divided – Galine

(lees verder onder de radio-uitzending)

Tijdens de laatste twee weekends van september en de eerste van oktober vinden maar liefst 23 selectieavonden plaats in de concertzalen van clubs en jeugdhuizen. Uiteindelijk krijgen 46 artiesten een plekje in de zes regionale finales, waaronder een West-Vlaamse finale in De Zwerver (Leffinge).

De prijzenpot is niet min. Poppunt: “Alle finalisten krijgen een P.A.-repetitie en professionele coaching voor hun finaleshow. En vooral: de 18 meest beloftevolle artiesten krijgen een jaar lang exposure, speelkansen en coaching op maat om op eigen snelheid te kunnen groeien als artiest. Van studiotijd en nationale exposure, over residenties in de organiserende muziekclubs, tot shows in een gloednieuw podiumcircuit van Vlaamse jeugdhuizen.”

Meer info vind je via www.sound-track.be.

LEES OOK

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.