4 redenen waarom veel koppels nu uit elkaar gaan

29/08/2017

Veel koppels zetten op dit moment een punt achter hun relatie. Ander en beter, knapper en heter? Dat kan, maar hoe komt het dat net nu veel relaties op de klippen lopen... Lees hieronder onze brainstorm.

1. Vakantie = relatietest

Tijdens de vakantie breng je meer tijd met elkaar door en dat levert soms stressvolle situaties op. Vaak voelen sommige koppels zich verplicht om samen dingen te doen en daar wringt het schoentje net.

2. Tijd voor iets nieuws

September is de maand waarin scholen opnieuw hun deuren openen. Daarom starten mensen dikwijls met nieuwe gewoontes zoals een wekelijks fitnessbezoek, minder koffie drinken… Of voortaan als single door het leven gaan.

3. ‘t Is bijna herfst

Alles groeit en bloeit tijdens de lente en de zomer, ook de liefde. En wanneer de herfst in aantocht is, vallen de bladeren naar beneden. Op hetzelfde moment sneuvelen jammer genoeg ook standaard enkele relaties. De natuur en de mens, één pot nat?

4. Nieuw televisieseizoen

Ofwel kijk je naar ‘Thuis’ ofwel naar ‘Familie’ en ongetwijfeld zijn er nog tegenstellingen die het nieuwe televisieseizoen met zich meebrengt, om nog maar te zwijgen van het aanbod op Netflix. Die keuzes zetten sommige koppels misschien onder druk.

Het is niet omdat een relatie op de knippen loopt dat de wereld vergaat natuurlijk. Op elk potje past een deksel, je moet gewoon een beetje geduld hebben!

45590129

Picture by Meme Generator

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.