5 dagen lang 2021 uitzwaaien – Dit was ‘t Begin Van ‘t Einde!

12/01/2022

Onder het motto ‘zot zijn doet geen zeer’ besloot ons Alexander Ballekens de eerste week van de kerstvakantie door te brengen op Quindo! Ongeveer toch… Hij maakte elke avond tussen 18u en 19u een uurtje radio om 2021 op een goede manier af te sluiten. Voor die radioshow riep hij de hulp in van Emilie, Ben, Emiel en Karen. Alle hoogtepunten van ‘t Begin Van ‘t Einde vind je hier terug!

Maandag 27 december

Op 2 januari kon je voor de vierde keer luisteren naar Bosco FM op Quindo. Presentator Paul Vincke kwam langs bij Alexander en Emilie. Ze hadden het over het afgelopen jaar én over die uitzending van zondag.

Quindo · Interview – Paul Vincke over vierde editie Bosco FM – door Alexander Ballekens

Verder kon je ook genieten van een throwback met de heerlijke muziek van Orchestre International du Vetex en van de nummer 5 uit Een Beeke Belgisch van afgelopen jaar! Tot slot stelden Alexander en Emilie de 2 kandidaten voor de award van ‘grootste flop van het jaar’ voor. Wie de winnaar geworden is? Dat ontdek je in de uitzending van dinsdag…

Dinsdag 28 december

De mensen van De Stroate hebben op de tweede verdieping van het gebouw nog vier ruimtes die op dit moment leegstaan. Daarom gaan ze op zoek naar creatievelingen die op hun beurt op zoek zijn naar een plek waar ze hun ding kunnen doen. Alle info vind je in het interview dat Alexander en Ben hadden met Saartje, Nel en Vittoria!

Quindo · Interview – Saartje, Nel & Vittoria over De Stroate – door Alexander Ballekens
Ook Younes en Youssef van Red Side Academy kwamen langs in de studio. Wat de organisatie precies doet en hoe je kan aansluiten, vertelden ze allemaal bij Alexander en Ben.
Quindo · Interview – Younes & Youssef over Red Side Academy – door Alexander Ballekens
De volledige uitzending mét de nummer 4 uit het jaaroverzicht van Een Beeke Belgisch en de uitreiking van een nieuwe award, vind je hieronder!

Woensdag 29 december 

Alexander en Emiel kregen woensdag bezoek van enkele mensen van het Overkophuis. De jongeren kwamen vertellen over de werking, de gebeurtenissen in 2021 en hun plannen voor het komende jaar.

Quindo · Interview – Overkophuis over de werking van de vereniging – door Alexander en Emiel
Ook Alexander en Emiel mochten een nieuwe award uitreiken. Ze keerden ook even terug naar Sinksen 21 met een interview én livesessie van PINGPONGCLUB. Tot slot kreeg je ook de nummer 3 uit Een Beeke Belgisch van 2021.

Donderdag 30 december 

Op de voorlaatste dag van 2021 mocht Karen de luisteraar en Alexander komen vergezellen tussen 18u en 19u. Ze kregen bezoek van Maarten, Ayla en Anaïs van BAF!. In dat interview hadden ze het over het ontstaan van BAF!, de avonturen van het afgelopen jaar én hun zalige toekomstplannen! Hier en daar zat er ook een oproepje in. Geïnteresseerd? Contacteer BAF! via Instagram of via baf@bolwerk.be!

Quindo · Interview – BAF! over hun werking én mooie toekomstplannen – door Alexander en Karen
De volledige uitzending met een throwback naar Alexanders interview met The Black Gasolines en de nummer 2 uit het jaaroverzicht van Een Beeke Belgisch, vind je hier!

Vrijdag 31 december 

Alexander en Karen konden op vrijdagavond bellen met Pol Coussement van Passerelle. Ze hadden het er over Project X! Benieuwd naar wat het precies inhoudt? Check het interview hier!

 

Quindo · Interview – Pol Coussement van Passerelle over Project X – door Alexander Ballekens

Alexander was er op oudejaarsavond een uurtje langer, tot 20u! Samen met sidekicks Ben en Karen zorgde hij ervoor dat jij op de perfecte manier aan dat nieuwe jaar kon beginnen! Nog even nagenieten? Dat kan hier! 

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.