Alcatraz opent Depart XXL met Sound of Noise

09/10/2020

Zaterdag 10 oktober is het zover in Kortrijk. Depart XXL, het eerste coronaproof evenementenplein van het land,  gaat dan van start met het mini-festival Sound of Noise. Een initiatief van de organisator van het Kortrijks hard rock & metal festival Alcatraz.

Sound of Noise

Meer dan 1200 muziekliefhebbers zullen er zaterdagavond op los kunnen headbangen. Op het programma van Sound of Noise staan lokale prog metal band Dyscordia, groove metal vibes van Spoil Engine en de Eval Invaders met speed metal. “We willen niet braaf  aan de zijlijn toekijken hoe onze beminde sector stilletjes maar resoluut naar de afgrond wegzinkt”, vertelt booker en promotor van Alcatraz Mario Mortier. “Met Depart XXL krijgen we de kans om ons vooral te concentreren op de organisatie en programmatie van ons evenement en dat met een aanzienlijke capaciteit”. De deuren gaan open vanaf 17 uur. Tickets kosten €26,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via deze website.

Dit bericht bekijken op Instagram

📣 SOUND OF NOISE in Kortrijk op zaterdag 10 OKTOBER 📣⠀ ⠀ Speciale tijden vragen om speciale initiatieven. Stad Kortrijk biedt organisatoren met Depart XXL sinds kort een unieke kans om opnieuw “grootschalig” te organiseren.⠀ ⠀ SOUND OF NOISE 1 biedt meteen het summum van wat België te bieden heeft binnen het genre en rekent met de komst van lokale prog metalhelden DYSCORDIA, groove metalfenomeen SPOIL ENGINE en onze speed metalvrienden van EVIL INVADERS op een enige reeks optredens. Dat de honger naar een podium (ook) groot is bij de bands hoeft geen uitleg. Mis dit exclusieve feestje dus niet!⠀ ⠀ 🎸 Meer info: https://buff.ly/3hUx8Ff⠀ 🎫 Tickets vanaf vrijdag 25 september 12u.

Een bericht gedeeld door Alcatraz Festival (@alcatrazfestival) op

Wilde Westen

Normaal hadden Het Zesde Metaal en Brihang de eer om als eerste op het podium te staan. Zij stonden in het weekend van 26 en 27 september gepland, maar daar stak storm Odette een stokje voor. Organisator Wilde Westen heeft het uitverkochte concert inmiddels geherprogrammeerd. Alle tickets blijven geldig.  In een overdekt Depart XXL is Brihang om 14 uur te zien en sluit het Zesde Metaal de dag om 20 uur af.

Lees ook:

Robbe Wets

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.