Antwerpse Dough Bar in paasvakantie naar Kortrijk

14/03/2020

Van koekjesdeeg snoepen zonder buikpijn te krijgen, een droom? Nope werkelijkheid, dankzij het Antwerpse The Dough Bar, de eerste en enige koekjesdeegwinkel in België. En goed nieuws, want binnenkort komt de winkel met een tweedaagse pop-up bar naar Kortrijk!

Op zaterdag 11 en zondag 12 april kan je in Kortrijk voor het eerst kennismaken met The Doug Bar. In OES concept store proef je er twee dagen lang de verschillende smaken koekjesdeeg, toppings, koekjes en brownies.

New Yorks idee

The Dough Bar is een plek waar je deeg per bolletje kan kopen. Je eet het net zoals een ijsje uit een potje en het deeg is bovendien zo gemaakt dat het 100% veilig is om rauw te eten. Ook zwangere vrouwen en kinderen kunnen er zorgeloos van eten. “Ik kwam op het idee door een reis naar New York“, klinkt het bij The Dough Bar. “Daar leerde ik het concept kennen en my mind was blown! Ik schoof mijn studies aan de kant en besloot om mijn eigen zaak te openen. Het duurde een half jaar om alle recepten op punt te krijgen en het hele plan uit te voeren. Nu is de winkel in Antwerpen bijna twee jaar open!”

Vast verkooppunt?

“Ik krijg veel reacties op sociale media om ook eens naar Kortrijk te komen met The Dough Bar. Omdat ik die regio eigenlijk helemaal niet ken, is het de bedoeling om eerst een kleine try-out te houden. Als de mensen er enthousiast zijn, we positieve feedback krijgen en we voldoende verkopen dat weekend dan kan er wel een vast verkooppunt volgen!” Binnenkort is er zo een gelijkaardig project in Leuven en op deze manier werd ook al beslist om in Gent een vast verkooppunt uit te bouwen. “Je leest vaak dat Kortrijk aan het verjongen is en dat er ook veel andere winkels die kant opgaan, en dan willen wij daar ook graag bij zijn.”

What you see is what you get 👀 Get a scoop chocolate chip cookie dough and home made brownie topping during the Pateekesweek! 🙌🏼 Last 3 days to use your coupons!

182 Likes, 4 Comments – The Dough Bar ✨ Antwerp (@thedoughbar.antwerp) on Instagram: “What you see is what you get 👀 Get a scoop chocolate chip cookie dough and home made brownie…”

Lees ook:

Emilie De Clerck

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.