Benefiet voor mama met parkinson lokt massa volk

01/01/2018

Marlies Opstoel (22) organiseerde op donderdag 28 december een benefiet voor haar mama, die aan parkinson lijdt. Samen met enkele vriendinnen kreeg de studente toerisme en recreatiemanagement uit Otegem heel wat mensen op de been.

De opbrengt gaat enerzijds naar de verbouwingen die thuis noodzakelijk zijn voor Trui, de mama van Marlies, en anderzijds naar de Vlaamse Parkinson Liga. Ook in aanloop naar het evenement zamelden de vriendinnen geld in, onder meer door de verkoop van enkele lekkernijen. In totaal bracht het benefiet zo’n 5.000 euro op. 

Onverhoopt succes

‘Nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden. We hoopten natuurlijk op een grote opkomst, maar nooit gedacht dat er effectief zoveel volk zou opdagen’, vertelt Marlies enthousiast. ‘Heel veel (oud-)collega’s en vrienden van mama waren aanwezig. Ook familieleden, onze buren, vrienden van de medewerkers kwamen opdagen. ’t Is allemaal enorm goed verlopen en we kregen veel positieve reacties.’

Optredens

Verschillende artiesten fleurden het benefiet in Hostel Groeninghe op. Zo zakte het improvisatiegezelschap Improcessie af naar Kortrijk, met heel wat lachende gezichten tot gevolg. Verder kon het publiek genieten van Jonezy, Me In The Clouds, Jim Cain en dj Pablo. ‘Die optredentjes waren echt een schot in de roos’, aldus Marlies. 

Wie de mama van Marlies wil steunen kan een bijdrage storten op het rekeningnummer BE42 1030 5276 6654.

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.