Bert Herrewyn is klaar voor tweede termijn als schepen van Kinderen en Jongeren

11/01/2019

Bert Herrewyn (sp.a) gaat zijn tweede legislatuur in als schepen van Kinderen en Jongeren van Kortrijk. Hoog tijd om eens het verleden en de toekomst van het jeugdbeleid onder de loep te nemen. Wij hadden een gesprek met de 39-jarige Heulenaar.

“Ik ben verheugd dat ik opnieuw de bevoegdheid ‘kinderen en jongeren’ in mijn portefeuille heb. Zo kan ik het werk van de voorbije zes jaar verderzetten“, legt de schepen uit. “Gelukkig heb ik ook nog veel ideeën én goesting om het beste van mezelf te geven voor de Kortrijkse jeugd.”

“We stellen kinderen en jongeren voorop in ons beleid. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat we willen doen om van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen te maken, moet bekeken worden vanuit hun standpunt. Want alles wat je doet voor hen is sowieso goed voor iedereen.”

Beluister het volledige interview over onder meer het ontwerp-bestuursakkoord voor de komende zes jaar, Ajko, Jong Kortrijk Spreekt, diversiteit én de leeftijd van de Kortrijkse schepen van Kinderen en Jongeren.

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.