Blokkende studenten genieten van gratis ijsjes

04/06/2019

Dinsdagnamiddag heeft Kortrijk Studentenstad gratis ijsjes uitgedeeld op verschillende campussen van Vives, Kulak en Howest. Een ideale pauze en een welgekomen verfrissing tussen het blokken door.

De maand juni is aangebroken en dat wil dus zeggen dat de blok in het land is, een periode die Kortrijk Studentenstad zo aangenaam mogelijk probeert te maken. Dit keer kregen de studenten verschillende soorten ijsjes aangeboden: waterijsjes, Magnums, Cornetto’s… voor elk wat wils dus. Het was wel op tijd komen want wie wat later was, bleef soms met lege handen achter.

Mathilde Baelde stond in voor de verdeling van de ijsjes. Zelf was ze verrast door de grote toeloop van studenten: “We hadden eigenlijk niet verwacht dat er zoveel volk op zou afkomen. Er was een vrij grote bestelling ijsjes geplaatst, maar we zijn onderweg nog eens naar de winkel geweest. Er kwamen veel meer studenten op af dan verwacht.”

Ook de studenten waren uiterst tevreden met dit initiatief: “Een extra pauze kan nooit kwaad natuurlijk”, grapt Joachim, student toegepaste taalkunde aan Kulak. “Het is wel noodzakelijk om af en toe eventjes het hoofd leeg te maken en om op die manier wat bij te praten met vrienden en een ijsje te eten.”

Onze ronde zit erop! Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een lekker ijsje tussendoor het studeren. 🍧🍨🍦

Geplaatst door Kortrijk Studentenstad op Dinsdag 4 juni 2019

 

LEES OOK

Arjen T'Sjoen

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.