Bosco FM is back! Luister op 14 februari naar ‘De Liefste Schoolradio’

23/01/2021

Ook in de krokusvakantie blijft iedereen in lockdown door de pandemie, ook de leerlingen van Bosco FM. Veel ontspanningsmogelijkheden zijn er niet en daarom trakteert Bosco FM je op 14 februari op… De Liefste Schoolradio!

Na de erg positief onthaalde start eind december gaan enkele leerkrachten en leerlingen op de ingeslagen weg verder, in samenwerking met Quindo. Ze willen opnieuw ontroeren met een goeie mix van leuke muziek, opmerkelijke verhalen, fijne gesprekken, telefoontjes met de wereld en wat verrassingen. Niet onbelangrijk, Bosco FM mag een nieuwe stem verwelkomen, Margot Therry zal het team op 14 februari vervoegen. Kortom, ze gaan op zoek naar verbondenheid in al zijn vormen. Bezielde en enthousiaste radio door jongeren en volwassenen, dat is het idee achter het radiostation.

Alexander Ballekens had afgelopen zaterdag een gesprek met Karen en Margot van Bosco FM. Je kan dat interview hieronder beluisteren.

 

Quindo · Interview – Karen en Margot over de tweede editie van Bosco FM – door Alexander Ballekens

Ook voor deze editie hebben de radiomakers jouw hulp nodig. Vul de enquête over Bosco FM in en misschien passeert jouw verhaal wel op 14 februari!

 

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.