Brihang en Zesde Metaal eerste acts op Depart XXL

18/09/2020

Wilde Westen en Muziekcentrum Track gaan als eerste aan de slag op het nieuwe evenementenplein ‘Depart XXL’ in Kortrijk. Op 26 en 27 september brengen ze twee toppers van eigen bodem. Het Zesde Metaal en Brihang spelen voor het eerst opnieuw voor een groot publiek.

Depart XXL is de naam van het grote coronaproof evenementenplein op het Nelson Mandelaplein. Eerder werd al veel bericht over wie dat plein exact ging mogen uitbaten, maar namen van organisatoren en eventuele muzikale acts bleven uit.

Tot nu dus. Wilde Westen en Track organiseren de twee eerste concerten voor een groot publiek. Zaterdagavond speelt Het Zesde Metaal om 20u30. Op zondag volgt Brihang om 17u. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 19 september om 12 uur.

Depart XXL wordt gebouwd door Panama Group, met als doel evenementen coronaproof te laten verlopen. Mensen komen binnen in drie verschillende zones. De verschillende groepen – bestaande uit maximum 400 personen – komen niet met elkaar in contact. Dat zijn in totaal 1200 beschikbare tickets.

Er is een systeem dat elke bubbel voorziet van een QRcode om drank te bestellen en meteen af te rekenen. Daarnaast zijn er ontsmettingszuilen, informatieve affiches en grondmarkeringen aanwezig zodat alles op een veilige manier kan verlopen.

Wilde Westen ✘ Brihang XXL

Music event by Brihang and 2 others on Sunday, September 27 2020

De ticketverkoop start op zaterdag 19 september om 12u. Tickets bestellen kan per concertbubbel van minimum 1 en maximum 5 personen. Wilde Westen biedt ook een tickets aan met UITPas kansentarief aan en verzekert op het plein ook rolstoeltoegankelijkheid. Meer info en tickets vind je hier voor Brihang en hier voor Het Zesde metaal.

Lees ook:

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.