#cheersfortheheroes wil op 16 mei een nationaal aperitiefmoment

24/04/2020

Op 16 mei 2020 vindt er met #cheersfortheheroes, een evenement dat georganiseerd werd door drie horeca-uitbaters uit Kortrijk, een nationaal en collectief aperitiefmoment plaats. Horecazaken leveren die dag eerder bestelde aperitiefboxen aan huis zodat heel België vanuit zijn kot kan klinken op alle helden die tijdens deze crisis nog aan de slag zijn.

De horecazaken krijgen met deze actie ook zelf een duwtje in de rug. Zij hebben het hard te verduren in deze tijden en kunnen steun goed gebruiken. Met de bestellingen kunnen ze weer een dag aan de slag door hun dranken en hapjes te bereiden en de aperitiefboxen samen te stellen.

Verrassend aanbod

Feysal Ahwaz, Louis Ottevaere en Guillaume Lambrecht van #Cheersfortheheroes willen je heel even het gevoel geven dat je aan de toog in je stamcafé of op je favoriete terrasje geniet van een hapje & een drankje. Daarom vragen ze de deelnemende zaken om aperitiefboxen samen te stellen die typerend zijn voor hun café of restaurant. Een cocktailbar kan bijvoorbeeld een set aanbieden om hun huiscocktail thuis zelf te maken. Ze kiezen hiervoor zo veel mogelijk voor Belgische producten en er zal ook een non-alcoholisch aanbod beschikbaar zijn.

Drie euro naar het goede doel

Per verkochte aperitiefbox gaat er drie euro naar #Clapandact. Via dit initiatief worden de Belgische universitaire ziekenhuizen gesteund in hun onderzoek naar infectieziekten.

Hoe werkt het?

De verkoop van de aperitiefboxen start op 1 mei en loopt tot 14 mei middernacht. Surf naar de website cheersfortheheroes.be. Zoek je favoriete bar of café in de lijst. Bestel een of meerdere van de aangeboden aperitiefboxen en kies voor thuislevering of afhaal. Betaal online en ontvang ten laatste op 16 mei een aperitiefbox. Schenk op 16 mei je favoriete drankje uit en deel je aperitiefmomentje met #cheersfortheheroes op sociale media.

Een aperitiefbox maken is niet moeilijk. We tonen even voor hoe zo’n box er kan uitzien. Als horecabaas hoef je enkel de…

Geplaatst door Cheers for the heroes op Donderdag 23 april 2020

 

Lees ook:

Jitse Lapeire

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.