Connard dropt debuutalbum ‘Connichiwa’

24/01/2019

De Brugse rapper Connard, bekend van het nummer ‘Wie Ziej Gie’, heeft zijn debuutalbum ‘Connichiwa’ uitgebracht. “Het is zalig dat ik nu eindelijk al mijn muziek en verhalen kan delen”, aldus Connard.

Midden december gaf de Bruggeling met de videoclip van ‘Wie ziej Gie’ al een klein voorproefje van zijn debuut. Met succes, de video haalde al meer dan 7.500 views.

Connard is een van de talenten van het West-Vlaamse Phatmark Collective. Het label ken je misschien van de jaarlijkse freestyle rap battle ‘De Bestn vant Westn’ of van artiesten zoals Samoerai.

Zoals de naam doet vermoeden, wil de Brugse rapper met zijn album een inkijk geven in zijn leven en kennismaken met het grote publiek. Voor het album werkte hij onder meer samen met Fheeta, Gemeejne Bleejkn en Aminah.

“Hoe ik mij nu voel? Ik ben enorm blij dat ik de muziek en verhalen die ik de afgelopen jaren geschreven heb eindelijk kan delen met mijn homies, familie, fans … Nu is het uitkijken naar de reacties”, vertelt Connard. “Wie het album beluistert, wil ik vooral laten genieten en lachen. En misschien ook wel doen nadenken.”

Op vrijdag 15 februari vindt de release party van het album plaats in het Brugse jeugdhuis Comma. Volg je de West-Vlaamse hiphopscene graag op de voet? Word dan lid van de Facebookgroep Westvlamsche hiphop.

Lees ook

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.