das Kunst organiseert Kunstfabriek@home tijdens paasvakantie

30/03/2020

Normaal palmt das Kunst tijdens schoolvakanties de Kortrijkse Budatoren in om er hun Kunstfabriek te organiseren. Door het coronavirus gaat de Kunstfabriek in de paasvakantie niet door, maar de organisatie vond wel een mooie digitale vervanger.

Tijdens de weekdagen van de paasvakantie organiseert das Kunst Kunstfabriek@home. Wie zich inschrijft ontvangt twee creatieve videoworkshops, die kinderen zelfstandig thuis kunnen volgen: ouders helpen alleen bij het klaarzetten en verzamelen van materiaal. Net zoals tijdens een gewone Kunstfabriek is de inhoud van de workshops steeds een verrassing, maar er wordt wel met verschillende technieken en inspiratiebronnen aan de slag gegaan.

Een workshop volgen neemt ongeveer drie uur in beslag en alle kunstwerken worden gemaakt met tuin-, huis- en keukenmateriaal dat je meestal in huis hebt. Inschrijven kan tot 17 uur de dag voordien en kost €5 per dag. De link naar de twee videoworkshops krijg je de avond voordien in je mailbox en de link blijft beschikbaar tot en met zondag 19 april: je kan een workshop dus ook op een later moment volgen. Meer info vind je hier.

Lees ook:

Emilie De Clerck

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.