Dating-apps voor senioren? Ze bestaan.

09/12/2015

Daten als vijftigplusser? Een stuk moeilijker dan je denkt. Een fractie van de gewone dating-app gebruikers zijn even oud zijn als je ouders of grootouders. Enter Stitch, een sociaal netwerk dat de oudere generatie aan het daten wil krijgen. Maar niet enkel relaties is het doel: ook gezelschap of goede vriend kan je vinden via Stitch.

De meeste dating-apps koppelen gebruikers die bij elkaar in de buurt verblijven, of zorgen ervoor dat je op uiterlijk moet selecteren. Maar Stitch maakt een selectie op basis van gedeelde interesses en hobby’s. Zo heb je ook verschillende categorieën om gezelschap van alle soorten te vinden. Samen op reis gaan, eten, of toch een romantische insteek; contact van alle soorten is mogelijk.

We built Stitch because far too many mature adults told us that while they were fulfilled with family, work, and finances, there was still something missing in their lives. A partner, a friend, a companion. We built Stitch because everybody needs company, no matter what their age is.

Schermafbeelding 2015-12-08 om 16.35.38

Beide partijen moeten echter wel nog interesse in elkaar tonen om een match te vormen. Ondertussen zijn er meer dan 25.000 gebruikers geregistreerd op Stitch. Vertel het aan je hippe grootmoeder, en voor je het weet zit je haar nieuwe date met Kerst bij jou aan tafel.

Timon Van de Voorde

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.