De leukste Instagram- en Twitteraccounts die je zelfs nu doen lachen

10/04/2020

In deze coronatijden hebben we toch vaak nood aan iets om ons op te beuren en om een glimlach op ons gezicht te toveren. Wij denken dat deze zes Twitter- en Instagrampagina’s daarin zeker zullen slagen!

Jonathan Loeys

Jonathan Loeys is een jonge gast die op dit moment standvastig grappige tweets maakt over het populaire programma De Mol. Hij tweet er enkel op zondag of enkele dagen erna over, maar zijn tweets zijn telkens wel zeer grappig en ook erg gevat. Hij is op dit moment dé persoon om te volgen als het gaat over memes van De Mol. Wat wel best aangeraden is, is dat je eerst de afleveringen bekijkt vooraleer je zijn tweets checkt. Er zitten soms enkele spoilers tussen. Opgelet dus! Hij tweet ook vaak over erg actuele thema’s. Op dit moment spreekt hij vaak over het coronavirus maar ook over bijvoorbeeld transgenders. Echt een leuk account om volgen!

Tom Helsen

Deze Vlaamse zanger, bekend van zijn hit ‘Sun in her eyes’, vult zijn Twitterfeed vaak met droge, maar toch vaak leuke humor. Hij laat zijn photoshopskills (die even goed zijn als de onze 😉 ) op de vrije loop. Als vader van twee zonen en twee dochters tweet hij ook vaak over onbelangrijke, maar toch wel herkenbare situaties.Daarnaast heeft hij altijd wel tijd om zijn muziek op een komische manier te promoten. Het is iemand die (als hij zich verveelt) tweet over echt alles, zelfs de dingen die in zijn hoofd omgaan. Hij is ook iemand die erg regelmatig actief is op Twitter, dus dit account is echt een aanrader voor de mensen die zich vervelen en maar wat zitten te scrollen op hun Twitterfeed.

Average Rob

Robert van Impe, beter gekend als Average Rob, is een onder jongeren erg gekende Instagrammer. Hij is ook gekend als DJ bij Studio Brussel en samen met zijn goede vriend ‘Omdathetkansoundsystem’ zorgt hij vaak voor leuke en energieke DJ-sets. Die kun je terugvinden op ‘Shittyrob’, een van zijn twee accounts. Op zijn eerste account, ‘Averagerob’, laat hij zijn photoshopskills op de vrije loop en die zijn toch vrij indrukwekkend te noemen. De posts zorgen bij ons elke keer voor een glimlach op ons gezicht, we zijn er zeker van dat dat bij jou ook het geval is! Hij post regelmatig een leuke photoshopfoto, dus echt een leuk account om volgen!

Dit bericht bekijken op Instagram

circle of quarantine life ❤️ let me know which animal i should do next

Een bericht gedeeld door Average Rob (@averagerob) op

Kip Clijsters

De persoon met dit Twitter-account geeft een leuke twist aan zijn tweets, hij/zij maakt dagelijks leuke memes over televisieprogramma’s en de actualiteit. Op dit moment tweet hij dus erg veel over het coronavirus, maar ook over ‘De Mol’ en ‘Down The Road’, twee ontzettend populaire programma’s. De tweets over corona maakt hij in het perspectief van de hogeschool- of universiteitsstudent, op een ietwat spottende maar toch grappige manier. Maar zijn/haar tweets zijn niet altijd om te lachen, soms kan hij/zij ook erg serieus uit de hoek komen. Zo heeft hij/zij onder andere ook een lezersbrief gemaakt over de huidige communicatie van de Universiteit van Gent in tijden van corona. Toch een leuk account om volgen!

Cats Doing Things

Een dierenaccount kon ook niet ontbreken! Dit Instagram-account maakt constant grappige posts over katten en hun baasjes. Soms wordt er een leuke twist gegeven aan de dingen die gebeuren in de actualiteit en vaak wordt er ook een post gemaakt over herkenbare zaken die een baasje met zijn/haar kat kan hebben. Dit account zorgt zeker voor een glimlach in deze toch wel harde coronatijden, echt een aanrader voor baasjes van katten of dierenliefhebbers in het algemeen.

Dit bericht bekijken op Instagram

😳

Een bericht gedeeld door Cats Doing Things (@catsdoingthings) op

9gag

Deze pagina is de meest bekende van de vier. 9gag post elke dag grappige filmpjes en memes over films en series, maar ook over actuele gebeurtenissen (zoals het onoverkomelijke coronavirus) en herkenbare situaties, zoals issues die je kan hebben als koppel. Ze uploaden ook dagelijks enkele leuke filmpjes en foto’s. Van de post die je hieronder kan zien heeft 9gag zo’n honderden vergelijkbare versies gemaakt. Een aanrader  dus!

Dit bericht bekijken op Instagram

Counter Corona: Keep Your House Clean⠀ 📹@bahijkaddoura⠀ -⠀ #9gag #csgo #counterstrike

Een bericht gedeeld door 9GAG: Go Fun The World (@9gag) op

Lees ook:

Jitse Lapeire

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.