De Mol komt naar Kortrijk met VR-ervaring

01/07/2020

Altijd al zelf willen deelnemen aan De Mol? Binnenkort kan het in Kortrijk! Vanaf 2 juli kan je samen met 3 of 4 vrienden een Virtual Reality-versie van De Mol spelen.

The Park, Woestijnvis en VIER lanceren samen een virtual realityversie van de Mol die onder andere in Kortrijk te spelen is. Net zoals in het televisieprogramma moet je een heleboel opdrachten uitvoeren om te achterhalen wie van jouw groep de mol is. Een virtuele Gilles De Coster begeleidt je groep gedurende een halfuur door het NieuwZeelandse landschap. Ook de opdrachten komen bijna rechtstreeks uit het programma. Zo maak je bijvoorbeeld een helikoptervlucht, spring je in een ravijn of breek je in in een museum. Tijdens drie opdrachten en een finalespel probeer je te achterhalen wie de mol is – of probeer je als mol het spel zo goed mogelijk te saboteren.

Net zoals de andere ervaringen in The Park, gaat het om een free-roam-spel. Dat wil zeggend dat spelers vrij bewegen. Je zit dus niet vast aan een specifieke omkadering of bedrading. Als speler wandel je dus vrij met VR-bril en rugzak met sensoren. Deelnemers bereiden zich best goed voor, want de makers beloven een mix van actie, quizzen, behendigheid en lef! Meer info vind je op de website.

Lees ook:

Emilie De Clerck

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.