Deze festivals komen er nog aan

28/08/2017

Rock Werchter, Lokerse Feesten, Alcatraz, Pukkelpop... Je denkt misschien dat het festivalseizoen nu ten einde is maar niets is minder waar. Voorlopig steek je dus best jouw regenlaarzen, tentje en oordopjes nog niet te ver weg. De volgende festivals staan alvast in onze agenda!

Laundry Day – 2 september

Twintig jaar bestaat het dancefestival Laundry Day. Speciaal voor deze editie kochten de organisatoren 225 zeecontainers die 7,5 meter hoog zullen opgestapeld worden. Verder is er voor elke bezoeker een stukje taart voorzien. Op de line-up staan o.a. Coely, Bazart, Kölsch en Warhola.

Crammerock – 1 t.e.m. 3 september

Wie nog geen tickets heeft voor het Stekense festival moet helaas hopen op een mirakel want Crammerock is al een maand volledig uitverkocht. Inschrijven voor de wachtlijst kan hier. De organisatoren mogen opnieuw trots zijn op hun affiche met zowel Belgische als internationale kleppers: Goose, Flogging Molly, Bloc Party… Bekijk hier de volledige line-up.

Leffingeleuren – 8 t.e.m. 10 september

Tijdens het tweede weekend van september maken we graag tijd voor een van de gezelligste festivals van het land! Leffingeleuren is het festival bij uitstek om op ontdekking te gaan rond de kerktoren. In tegenstelling tot wat je zou verwachten gaat de sfeervolle setting niet ten koste van de line-up. Zo zakken o.a. Millionaire, 65daysofstatic en Waxahatchee af naar het polderdorp.

Fête Musicale – 22 t.e.m. 23 september

Jong talent, artisanaal bier én leuke diertjes! Zo kan je Fête Musicale wel samenvatten. Het festival vindt plaats ten zuiden van de taalgrens in Pottes. De organisatoren hebben in het verleden al meermaals bewezen dat ze een neus voor talent hebben door bands als Bazart, Equal Idiots en Barefoot & The Shoes te programmeren in hun begindagen. Meer info lees je hier.

Reflex XL – 28 september t.e.m. 1 oktober

Jeugdhuis Reflex organiseert eind september voor de tiende keer Reflex XL, dat voor de gelegenheid een dag langer duurt. De line-up is nog niet bekendgemaakt maar de vorige edities waren alvast de moeite waard met o.a. Murdock en Faisal. De organisatoren zullen er ongetwijfeld opnieuw alles aan doen om de Kortrijkse jongeren een driedaagse van jewelste te bezorgen.

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.