Dit was ‘De Liefste Schoolradio’, Bosco FM

16/02/2021

Met ‘De Liefste Schoolradio’ wilde Bosco FM, de schoolradio van het Don Boscocollege, op zondag 14 februari zorgen voor extra warmte en verbondenheid in deze koude en kille tijd van lockdown en afstand(sonderwijs). 

Alexander Ballekens, Margot Therry, Louise Vierstraete, Arthur Ballekens, Joran Tanghe en Martijn Van Hove wilden, na het succes van vorig jaar, samen met Sofie Ousta, Karen Migneaux, Paul Vincke, Simon Clarysse en Steven Verhamme op Valentijnsdag opnieuw 12 uur lang live schoolradio maken vanuit onze studio.

Naast de stemmen van veel leerlingen en leerkrachten nodigden de presentatoren ook een pak gasten naar de studio uit. Tanguy Devos vertelde over zijn passie voor koken, Bram Van Beneden over zijn liefde voor muziek en kunst. Daarnaast deelde Magalie Delemar fijne herinneringen aan Lechtal en Linda Verbeke praatte met enthousiasme over haar honden.

Wie zijn de muzikale helden van Matthijs Roets? Nadine Plovie gaf het beste van zichzelf op djembé en Matthias Dupont bracht een gedicht in het Spaans. Op 14 februari, Valentijn, mochten lovebirds Isabel Decruynaere en Arne Dutry natuurlijk niet ontbreken. Ignace Tanghe kwam langs met straffe anekdotes over e-twinning en daarnaast deelden een pak leerlingen fijne en boeiende verhalen over hun hobby’s en vrije tijd. Anouk Ameye zorgde mee voor een inspirerende avondwijding en … zelfs The Masked Singer was van de partij!

Als klap op de vuurpijl gingen de vliegende reporters van Bosco FM ook voor het eerst live op locatie op zoek naar sprankelende verhalen. Die bezoekjes werden ook in beeld gebracht en gestreamd zodat Bosco FM ook een beetje Bosco TV werd.

Je kan de volledige uitzending van Bosco FM hieronder beluisteren!

 

 

 

 

Alle aangevraagde platen werden door Simon gebundeld. Die playlist vind je hier!

 

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.