Dit was de Week van de Belgische muziek op Quindo!

13/02/2021

Van 8 tot 14 februari organiseerde vi.be samen met een heleboel partners de Week van de Belgische muziek. Ook met Quindo deden we mee: elke dag maakten we een speciale radio-uitzending met focus op Kortrijkse en Belgische muziek. Eén van onze uitzendingen gemist? Niet gevreesd, je beluistert ze hieronder gewoon opnieuw!

Op maandag beten Tristan, Louis en Korneel de spits af. Tijdens hun uitzending hoor je het beste van de Kortrijkse en (Zuid-)West-Vlaamse hiphop! Op dinsdag pakten de mannen van NUTSHELL de radio over. Zij werden gekozen door onze muziekredactie als winnaar van onze wedstrijd op VI.be: Versterker. Daarom mochten zij een uur radio maken over hun muzikale invloeden. 100% punk, met andere woorden!

Woensdag gingen Emiel en Alexander live en brachten het beste van de Kortrijkse rock. Pingpongclub, Whorses en Wlazlo vertelden er over hun muziek. Donderdag was het de beurt aan een vaste waarde hier op Quindo: Tinnitus bracht een sterk staaltje West-Vlaamse metal onze studio in. Afsluiter van de week waren Hotshots, die een Kortrijks-Belgische dj-set in elkaar staken.

Maandag 8/2

Dinsdag 9/2

Woensdag 10/2

Donderdag 11/2

Vrijdag 12/2

Emilie De Clerck

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.