Dit zijn de 5 alternatieven voor Big Fish

11/12/2018

Kom je ook gek van al die meldingen van Big Fish op Facebook? Verzet jouw gedachten dan met een van deze vijf apps: Bacon, Communism button, About to die, Wallclaimer en Kinder. Deze apps zijn een selectie van alles wat je nodig hebt op je gsm: nuttig , grappig, onnuttig, politiek …  En voor de studenten: je hoeft er niets voor te betalen!

Bacon

Bacon is het enige spel in het rijtje. Het doel van de game is om bacon op allerhande voorwerpen te laten vallen. Je slaat op de bacon met een pan die op en neer gaat door te tikken op het scherm. Let wel, de app is heel verslavend en tegelijk grappig omdat je soms zeer bizarre situaties tegenkomt zoals ‘food hack: put bacon on Francis Bacon’. Tip: speel dit spel zeker met geluid want de geluidseffecten maken het spel compleet.

Communism button

Dit is de minst nuttige app van de vijf. Als je de app opent, zie je een rode knop in het midden van je scherm staan met een gele hamer en een sikkel op, ook wel bekend als het teken van het communisme. Als je op deze knop duwt, begint het volkslied van de de voormalige Sovjet-Unie te spelen. Meteen ook het enige wat de app kan.

About to die

Deze app kan je alleen maar gebruiken als je smartphone over minder dan 5 procent batterij beschikt. Met ‘About to die’ kan je met iedereen chatten die in hetzelfde schuitje zit en de app gebruikt. Onderwerp: hoeveel miserie je hebt als je bijna geen batterij meer hebt. Geef toe dat je dan soms ook nood hebt om met iemand te praten, of niet?

Wallclaimer

Heb je geen inspiratie voor een nieuwe achtergrond voor jouw smartphone? Goed nieuws, via Wallclaimer fiksen je vrienden die nieuwe achtergrond in geen tijd. Als je samen met jouw crew deze app downloadt, kan je elkaars achtergrond aanpassen. Met de juist gekozen achtergrond kan je je vrienden serieus plagen, of net gelukkig maken.

Geplaatst door WallClaimer op Vrijdag 15 september 2017

 

Kinder

Toegegeven, deze app is misschien de vreemdste eend in de bijt. Kinder is namelijk de app waarmee je een perfecte naam kan zoeken voor jouw toekomstige kinderen. Deze app werkt net zoals Tinder, de vrijgezellen maken wel plaats voor voornamen. Swipe je dezelfde naam als je medenaamkiesgenoot (dit woord hebben we zelf uitgevonden, red.), dan komt die naam bij jullie matches te staan.

Download de vijf apps (met een hoek af) in de App Store of de Play Store. En wie het kwaad van Big Fish wil bestrijden, kan hier terecht.

Jules Desplenter

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.