Duurzame mode en textiel? Het kan

06/12/2018

Wie verzot is op duurzaamheid en mode, moet zeker eens langsgaan bij FaKtory Infini in Hangar K op het Nelson Mandelaplein. Het evenement zet innovatieve en duurzame ontwikkelingen in de mode- en textielindustrie uit de regio in de kijker.

“We willen aan de wereld tonen wat er de dag van vandaag allemaal mogelijk is op het vlak van duurzame mode en textiel. Niet alleen aan bedrijven maar zeker ook aan bezoekers”, legt organisator Julie Lietaer uit. Op het programma staan onder meer workshops, panelgesprekken en zondagochtend staat zelfs een yogasessie met Evy Gruyaert gepland. Wie nog op zoek is naar een kerstcadeau, kan er tegelijkertijd de lokale economie en industrie steunen door duurzame textiel-, fashion- en lifestyleproducten te kopen.

FaKtory Infini is een initiatief van Niki De Schryver, Piet Verhoeve en Julie Lietaer. Niki is de oprichtster van COSH, een digitale tool die duurzaam online shoppen makkelijker maakt. Piet is de ceo van Hangar K, een co-creatiehub aan het Nelson Mandelaplein voor starters, groeibedrijven en gevestigde ondernemingen. En Julie is de derde generatie binnen het familiebedrijf European Spinning Group, een Vlaamse kmo actief in de productie- en distributie van textielgaren.

Beluister het volledige interview. Meer informatie vind je op www.faktoryinfini.be.

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.