Eigen onderneming beginnen? Kortrijk organiseert Startersevent

24/03/2019

Starten met een eigen onderneming is niet zo easy peasy lemon squeezy. Daarom organiseert stad Kortrijk op maandag 25 maart het Startersevent in Hotel Ibis Styles aan het Kennedypark.

Zo’n 100 starters schreven zich al in voor een of meerdere workshops. Zij kunnen van 16.00 tot 19.00 uur negen verschillende workshops volgen bij experts zoals ondernemerscoaches Andreas Verledens van Unizo en Sofie Houtteman van ING. De experts geven de deelnemers onder meer tips om een volledig businessplan op te stellen, uitleg over verschillende financieringsvormen en trucjes om de beleving rond producten of diensten te vergroten.

Na de workshops volgt het Ondernemerscafé om 19.45 uur. Dat is een netwerkevent voor ondernemers. Naast keynotesprekers Eline de Munck en Bob Geraerts van de brillenlijn Odette Lunettes zullen ook VOKA, Unizo, Starterslabo, Horeca-Vlaanderen en Start & Go aanwezig zijn om tal van vragen te beantwoorden.

“Iedereen met een warm hart voor het ondernemerschap is er welkom”, zegt schepen van Economie Arne Vandendriessche. “De Kortrijkzaan heeft duidelijk goesting om te ondernemen. Als stad willen we hen daar maximaal in ondersteunen.”

Een volledig overzicht van het programma vind je hier terug, vergeet je niet in te schrijven!

Emma Van Belleghem

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.