Galine maakt zich op voor releaseshow in De Kreun

11/04/2019

Galine, artist in residence van Wilde Westen, speelt komende zaterdag een thuismatch in De Kreun. De band rond de Belgisch-Nederlandse Galine Diana Kuyvenhoven stelt er hun tweede EP ‘Glo’ voor. “Als we even goed spelen zoals tijdens de repetities, komt alles goed”, aldus de frontvrouw.

Na een avontuurlijk jaar langs onder meer Sonic City en de Ancienne Belgique is de tweede EP ‘Glo’, naar het Afrikaanse woord ‘glo’ voor geloven, een feit. “De nieuwe plaat is iets minder braaf en matcht meer met onze stijl van hoe we live willen klinken. Er is ook een extraverter kantje aan”, zegt Galine.

Ook na de releaseshow op zaterdag 13 april kan je de band rond de frontvrouw uit Harelbeke aan het werk zien. Galine: “We doen sowieso paar kleine festivals maar de focus ligt nu op de releaseshow. De komende maanden gaan we onder andere naar Ieper, Gent én Dranouter.”

En goed nieuws, Quindo mag drie duotickets weggeven voor de releaseshow. Luister naar de prijsvraag die Galine stelt tijdens het interview en stuur het juiste antwoord door naar onze Facebookpagina.

Lees ook

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.