Gespot: Focus & WTV zoekt jobstudenten om festivals af te schuimen

26/04/2019

Goed nieuws voor de festivalbeesten en de journalisten in spe: de regionale televisiezender Focus & WTV is opnieuw op zoek naar festivalreporters, in samenwerking met uitzendbedrijf Agilitas. Op zaterdag 4 mei organiseert de zender een ‘jobbattle’ om uit te maken wie verslag mag uitbrengen over verschillende evenementen in West-Vlaanderen.

Overweg kunnen met een smartphone, mensen durven aanspreken, een vlotte pen hebben… dat zijn zowat de belangrijkste criteria waaraan een festivalreporter moet voldoen. Journalist Nicolas Staelens (Focus & WTV) is alvast enthousiast: “Het is de ideale vakantiejob: je mag gratis naar de leukste festivals en events, bouwt tegelijk jouw portfolio op en je krijgt er nog geld voor ook.”

Als festivalreporter breng je ter plaatse verslag uit via de nieuwskanalen van de West-Vlaamse televisiezender. “De jobstudenten bezoeken tal van activiteiten, van de luidste festivals tot de gezelligste feestjes. Ze gaan multimediaal de dialoog aan met de bezoekers én de thuisblijvers via onze website en onze sociale media”, staat er op de website van Focus & WTV te lezen.

Kandidaten kunnen zich aanmelden via deze link voor dinsdag 30 april. De selectie vindt plaats op zaterdag 4 mei tijdens het Labadoux-festival in Ingelmunster.

Doe mee aan onze jobbattle voor de studentenjob van je leven!

🎤😎 Nog op zoek naar de ultieme studentenjob? Heb je een vlotte pen en hebben sociale media geen geheimen meer voor jou? Word dan festivalreporter bij Focus en WTV! Bezoek heel het jaar door de luidste festivals en de tofste feestjes. Breng er een verslag van uit op onze website en sociale media. Waag je kans en schrijf je nu in op: www.focus-wtv.be/jobbattle

Geplaatst door Focus & WTV op Dinsdag 2 april 2019

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.