Gezocht: Muziekcentrum Track zoekt lokaal muzikaal talent

23/04/2020

Tijdens de lockdown zet muziekcentrum Track muzikaal Kortrijks talent in de kijker. Artiesten, bands, koren, fanfares, ensembles en andere muzikanten worden in de spotlight gezet met een post op de Facebookpagina van het muziekcentrum. Elke zaterdag komt er daarnaast ook muzikaal talent aan bod in de vorm van een Skype-interview.

Momenteel kunnen we geen liveconcerten bijwonen. Daarom belicht muziekcentrum Track de muzikale talenten uit het Kortrijkse op een andere manier. Elke dag plaatsen ze een Facebookpost waarin ze een Kortrijkse artiest voorstellen. Daarnaast posten ze elke zaterdag een Skype-interview met zo’n artiest. Op dit moment is Track op zoek naar muzikale Kortrijkzanen die graag eens in de kijker willen staan.

What to do?

– Maak een korte beschrijving van jouw band, koor, fanfare, jezelf als artiest.
– Kies een bijhorende, goede foto.
– Zoek je meest beluisterde nummer of meest bekeken video op.
Mail al die info naar kayleigh.callant@kortrijk.be. Wie ook graag geïnterviewd wil worden via Skype, laat dat ook best weten in die mail.

Tot slot zal Track jou promoten in één van hun dagelijkse Facebookposts en misschien word je ook wel geïnterviewd door hen.

Muziekcentrum Track

e delen valt. Jazz, funk, hip hop, soul, … you name it. Hun set varieert van meeslepend melancholisch, over ferm funky, tot pompend explosief. Freek Quartier (keyboard) vond in Arne Caron (bas) en Kasper Quartier ( drums) een ritme sectie die kan grooven als een trein.

Lees ook:

Timothy Maesen

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.