Gratis foto’s afprinten, het kan!

01/10/2018

Het nieuwe academiejaar is begonnen. De heimwee naar de vakantie, toffe reizen, leuke avonden met vrienden en familie begint langzaam te borrelen. Je smartphone staat vol met herinneringen aan een geweldige zomer. Wat is er dan leuker dan de foto’s van die geweldige zomer af te printen en in je kamer op te hangen? Dat kan nu volledig gratis dankzij de app Stampix.

Simon Tavernier en zijn neef Anton Mussche kregen het idee om gratis foto’s te printen en die gratis te laten verzenden. Een supergoed idee, maar is het echt volledig gratis? JA! Doordat op de achterkant van je foto’s reclame staat van partners van Stampix, maakt het bedrijf het mogelijk om gratis foto’s te printen. Een leuke en vooral goedkope manier voor studenten om hun kamer toch wat persoonlijker te maken.

Hoe werkt Stampix dan?

Je kan de app downloaden en daarna een code aanvragen. Die code krijg je meteen en daarmee kan je vijf foto’s sturen naar het bedrijf om te laten afprinten. Op de achterkant van je foto staat telkens een QR-code die je kan scannen. De codes leiden naar een pagina van een van de partners maar er zit ook altijd eentje tussen die jou een nieuwe code geeft zodat je nog meer foto’s kan printen. Veel printplezier!

Stefanie Deruyter

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.