Gratis optreden bij jou thuis door Club Jaecques

25/08/2017

Club Jaecques, het collectief van Daan Borloo, Sam David en Sam Ecker, toert vanaf 15 september doorheen West-Vlaanderen met een huiskamerperformance over "moderne mannelijkheid".

In samenwerking met provincie West-Vlaanderen mag dit Oostendse drietal binnen die tour zeven huiskamerconcerten weggeven, in ruil voor een symbolisch glas wijn. De uitgelezen kans om een optreden te organiseren in je eigen woonkamer!

“We zijn zeer benieuwd waar we uiteindelijk allemaal terecht zullen komen!”

De makers aan het woord

Sam Ecker (23): “Het wordt een intieme mix van tekst, muziek en theater voor alle leeftijden. We zijn op zoek naar huiskamers doorheen heel West-Vlaanderen om zo op een heel laagdrempelige manier in contact te komen met een nieuw publiek en zo blijvend op zoek te gaan naar dialoog en nieuwe invalshoeken. Dat publiek nodigen we dan samen uit met de heer/vrouw/x des huizes. We zijn zeer benieuwd waar we uiteindelijk allemaal terecht zullen komen!” Heb je wel oren naar het project van deze jongens? Stuur een mailtje naar contact@clubjaecques.be.

Residentie in Plek

Ter voorbereiding van de tour resideert het collectief momenteel in Plek, een Gents kunstencentrum dat elke maand de sleutel van hun werkruimte overhandigt aan jonge kunstenaars. Vanaf vrijdag 25 augustus t.e.m. vrijdag 15 september is het de thuisbasis van Club Jaecques. Elke vrijdag organiseren ze een toonmoment en een gezellige drink achteraf. Meer informatie lees je hier.

Wanneer? Vanaf 15 september
Waar? Je eigen (West-Vlaamse) woonkamer
Prijs? Niets, nada, nothing
Meer info? www.clubjaecques.be

Picture by Tijs Soete

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.