Hard rock hallelujah! Lordi komt De Kreun onveilig maken

04/10/2018

Woensdag 10 oktober komt de Finse hardrock- en heavy metal-band Lordi optreden in De Kreun. Het concert kadert in hun ‘Sextourcism’-tour met onder andere ook shows in Barcelona, Parijs en Londen.

De groep, die bekend staat om horrorteksten en monsterlijke kostuums, is opgericht in 1997. Ze traden vooral op in Finland en waren niet zo bekend in Europa. Na hun overwinning van het Eurovisiesongfestival in 2006 was hun succes een feit. “Elke soort media-aandacht is belangrijk, maar natuurlijk was dat de belangrijkste voor ons”, vertelt Mana, de drummer van de groep.

De groep brak wereldwijd door en tourde al de hele wereld rond. Dit jaar houden ze halt in Kortrijk tijdens hun tour ‘Sextourcism’De Kreun zal op woensdag 10 oktober in een ware horrorscène veranderen, via zogenaamde pyrotechnieken en verschillende horrorelementen. De toeschouwers zullen niet weten wat hun overkomt.

“We konden zelf niet kiezen waar we in België mochten optreden,” legt Mana uit, “maar we zijn heel blij met de locatie en kijken er naar uit om voor het geweldige Belgische publiek te kunnen spelen!”

Wie mee hard wil gaan op de heerlijke horrormuziek van Lordi, kan tickets kopen via www.wildewesten.be.

Matthias Robin

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.