“Harelbeke kreeg te weinig goede artiesten over de vloer”

07/07/2022

Tuur Byttebier vond dat er té weinig goede concerten plaatsvonden in Harelbeke. Meestal moest hij een kijkje nemen op de site van Wilde Westen om zulke optredens bij te kunnen wonen, en dat moest veranderen. Hij riep enkele muziekliefhebbers uit Harelbeke samen en besloot, samen met hen, een nieuwe organisatie op te richten. Tweeklank moest er voortaan voor zorgen dat heel wat Belgische artiesten de weg naar Harelbeke ook vonden.

Samen met enkele vrienden startte Tuur Byttebier enkele jaren geleden Tweeklank, een organisatie die Harelbeke op de muzikale kaart moest zetten. Twee keer per jaar is er in CC Het Spoor plaats voor enkele leuke artiesten van eigen bodem. Zo haalden Tuur en co o.a. Brihang, Amenra en Eefje de Visser al naar Harelbeke. Binnenkort is het de beurt aan The Haunted Youth, als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel stond hij eerder al op het podium van Rock Werchter. Op 14 juli 2022 komt hij zijn try-out spelen in CC Het Spoor, met support van Arend Delabie.

Alexander en Anne-Laure kregen gisteren bezoek van Tuur. Dat interview kan je hieronder beluisteren!

 

Quindo · Tuur Byttebier over optreden The Haunted Youth – door Alexander Ballekens en Anne-Laure Debosschere
Voor het optreden van The Haunted Youth zijn er nog 20 tickets beschikbaar. Wil je er nog bij zijn? Dat kan! Je vindt de laatste kaartjes hier! UPDATE: Het optreden is ondertussen volledig uitverkocht!

Alexander BALLEKENS & Anne-Laure DEBOSSCHERE

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.