Heel de nacht STRAFSTUDIE op RADIO SINKSEN

28/05/2020

Ook Straf! en Strafstudie dragen dit jaar hun steentje bij aan deze alternatieve Sinkseneditie.  Vorig jaar organiseerden ze voor het eerst ‘Strafstudie’, een driedaags concept waarin house- en technoDJ’s vanuit een schoolgebouw speelden. Dit jaar pakken ze uit met ‘Studio Strafstudie’. Op zaterdagnacht 30 mei voorzien ze van middernacht tot 6 uur ’s morgens live DJ-sets. Live luisteren kan via Radio Sinksen 92.2FM of www.quindo.be. 

Op het programma staan vier vaste waarden uit de streek en op de Straf!-events. Vier artiesten zullen elk anderhalf uur het beste van zichzelf geven. Pastorr opent de nacht en wordt opgevolgd door Massaar, TRiXY en Mike. De gepassioneerde DJ’s spelen live vanuit de Quindo-studio. Het viertal speelde vorig jaar de pannen van het Guldensporencollege en dit jaar hopelijk de antennes van het Muziekcentrum.  Reden genoeg dus om zaterdagnacht af te stemmen op 92.2FM.  Samen feesten we vanuit ons kot, en fingers crossed voor een dubbele editie in 2021.

Timetable:

00h00 – 01h30: Pastorr
01h30 – 03h00: Massaar
03h00 – 04h30: TRiXY
04h30 – 06h00: Mike

 

Zo zag dat er vorig jaar uit:

Quindo Redactie

Eén reactie op “Heel de nacht STRAFSTUDIE op RADIO SINKSEN

  1. Miep says:

    Mooi om Peter Caesens nog eens te horen. Ik kreeg er tranen van in m’n ogen. Hij was een fervent conservatoriumganger en muziekfanaat.

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.