Help mee met MarcT de Triomphe

19/09/2017

Tijdens Winter in Kortrijk van 16 tot 24 december vindt opnieuw MarcT de Triomphe plaats op de Veemarkt. De organisatie is nog op zoek naar enkele helpende handen om zowel de Arc als de MarcT in te vullen. De opbrengst van de MarcT de Triomphe gaat naar organisaties die dagelijks een gevecht voeren voor mensen in nood.

De Arc de Triomphe staat centraal op de MarcT. Dankzij de triomfboog van geefkastjes kunnen de inwoners van Kortrijk dingen die ze niet meer nodig hebben schenken aan mensen in armoede. Het jeugdjournaal Karrewiet maakte in 2015 een reportage over het maatschappelijk project. Tijdens de vorige editie haalde de organisatie meer dan 500 geschenken op.

De verschillende partners achter het initiatief nodigen iedereen uit om mee invulling te geven aan het concept, de planning en de uitvoering. Geïnteresseerden zijn welkom op woensdag 4 oktober vanaf 19:00 uur in het Dakcafé van het Kortrijks stadhuis Kortrijk. Schrijf je online in voor vrijdag 29 september via www.destuyverij.be.

Picture by De Stuyverij

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.