Herbeluister Student Welcome Concert 2016

07/10/2016

Dé hoogmis van het studentikoze jaar en een ongeloofelijk feest in Kortrijk: Student Welcome Concert. Hoe dat heet wijf waarmee je muilde ook weer heette of wat die knapperd ook weer studeerde, dat kom je bij ons zeker niet te weten. In deze vier uren live radio vind je een speels overzicht van de verschillende bands en DJ's, interviews met de organisatoren, een blind date en zoveel meer, niet te missen!

Van 18u tot 19u

Dé jaarlijkse opening van het studentenjaar, Kortrijk op z’n kop, ‘t is weer tijd voor Student Welcome! In dit eerste uur hoor je alles over onze selfieactie, passeren de mannen van Page Down in onze studio en laten we 6 preasesen van Kortrijkse studentenclubs het tegen elkaar opnemen in de strijd om de beste club!

Van 19u tot 20u

In dit tweede uur, live vanop Student Welcome Kortrijk, komt de Jeugdraad Kortrijk uitleggen wat er bij hen allemaal verandert, geven we de bandleden van Equal Idiots een spoedcursus West-Vlaams en krijgen we de coolste dansmoves van SWC te zien!

Van 20u tot 21u

In dit derde uurtje staan de vrouwen centraal. Jongens, opgelet! Twee jongedames beschrijven hoe jongens hun kunnen verleiden met hun dansmoves, Lilith en Lotje vertellen ons alles over ‘labiele zondag’ en de Kortrijkse feestscène. Ondertussen begint Steak Number Eight aan hun set en krijgen we een sfeerverslag vanop het plein. Schepen van Feest en Onderwijs, Kelly Detavernier, vertelt over haar eigen ervaringen als student en in Kortrijk én we geven enkele studeertips mee!

Van 21u tot 22u

Op Student Welcome wordt er nogal wat afgemuild, om de eenzame zielen van deze avond ook dergelijk perspectief te bieden, organiseerden we in dit vierde uur live radio een BLIND DATE! Op evenementen wordt bier vaak aangelengd met water, zo werd ons verteld, we namen de proef op de som. Jasper, het gezicht van ‘Faces on TV’ passeert in de studio voor een interessant interview. Hit it!

Broos Claerhout

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.