Iben (11) wil mensenketting vormen op Levensloop Kortrijk

11/09/2019

Rumbekenaar Iben Libert (11) doet een oproep om duizend deelnemers te vinden voor een mensenketting rond het volledige parcours van Levensloop Kortrijk. Het wordt een van de hoogtepunten van de loopwedstrijd ten voordele van Kom op tegen Kanker tijdens het laatste weekend van september.

De wens van Iben om een mensenketting te vormen op Levensloop is niet toevallig gekozen. Rond zijn nek hangt immers een kralenketting van vier meter lang. Elke kraal staat symbool voor een moment tijdens het genezingsproces van de Rumbekenaar, die leukemie heeft.

“Elke chemo, ruggenprik, operatie… kreeg ik een kraaltje. Al die kraaltjes vormen nu een superlange kanjerketting“, legt Iben uit in een Facebookfilmpje. “Om Levensloop Kortrijk te steunen, wil ik die ketting nu namaken. Niet met kralen, maar met duizend mensen rond het volledige parcours.”

Het is al de zesde keer dat Iben deelneemt aan Levensloop Kortrijk. Hij doet dat altijd met Fee en Nand, twee lotgenoten die hij leerde kennen tijdens zijn behandeling in UZ Gent.

De ketting zal gevormd worden op zondag 29 september om 13.30 uur. Inschrijven? Meer info vind je hier.

Kanjerketting

Jullie helpen toch ook de droom van Iben realiseren? Kom op 28 en 29 september naar levensloop Kortrijk en vorm er op zondag 13u(30) mee de menselijke kanjerketting! ⤵️https://www.levensloop.be/relays/kortrijk-2019

Geplaatst door Levensloop Kortrijk op Maandag 9 september 2019

 

LEES OOK

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.