Ink-Town komt volgend jaar terug voor tweede editie in mei 2022

01/07/2021

De tweede editie van de internationale tattooconventie Ink-Town staat vast! Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 verwelkomt Kortrijk opnieuw tattooartiesten uit binnen- en buitenland. Deze tweede editie had al in 2020 moeten plaatsvinden maar werd door de coronamaatregelen uitgesteeld

De internationale tattooconventie Ink-Town kende in november 2019 een goeie start. Opgestart door Kortrijkse tattoo-artiest en fotografe Cindy Frey, mocht ze voor haar eerste editie 110 internationale artiesten en ruim 2400 bezoekers hosten. Het concept en het intieme, professionele kader waren een schot in de roos. Door de coronacrisis moesten de vorige edities afgelast worden en werd de tattoowereld toch hard getroffen.

“We staan te popelen om Ink-Town opnieuw te organiseren”, zegt Cindy Frey. “Maar we beseffen dat de tattooartiesten zelf maandenlange afspraken in te halen hebben, en dit nog steeds onder strenge covid-maatregelen. Het is belangrijk dat alle tattooartiesten zich eerst terug 100% kunnen focussen op hun shop en de tijd nemen om al hun klanten opnieuw in te plannen.” Om die reden werd beslist om de conventie niet dit najaar, maar pas op 14 en 15 mei 2022 te laten plaatsvinden. Hiermee geven ze de tattooartiesten wereldwijd de tijd om terug orde op zaken te stellen.

Kevin Storme

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.