Jeppe en Rémi starten online reisbureau met alleen maar inclusieve reizen

03/03/2021

Op reis gaan als je een mentale of fysieke beperking hebt is niet altijd even gemakkelijk. Jeppe en Rémi staken daarom de koppen bij elkaar en bedachten een gloednieuw concept: hun eigen online reisbureau waarop ze exclusief inclusieve reizen aanbieden. Volgens de huidige planning kan je vanaf oktober boeken bij Allée.

Alleen maar reizen aanbieden die ook geschikt zijn voor mensen met een mentale, visuele, auditieve of fysieke beperking, dat is het idee achter Allée. “Het begon eigenlijk heel toevallig”, klinkt het bij Rémi. “We zaten op restaurant en op de één of andere manier zijn we op dat onderwerp terechtgekomen. We zijn wat beginnen nadenken en hebben er dan echt werk van gemaakt.”

“Rémi heeft ervaring met de doelgroep door zijn studies sociaal werk en we zijn ook allebei leider in een Chiro met een afdeling voor mensen met een beperking. Maar we merkten vooral dat er een grote nood was aan reizen waarbij mensen zich geen zorgen moesten maken over de toegankelijkheid.” In eerste instantie richt het duo zich op reizen in België en enkele reizen naar Nederland, maar op termijn willen ze ook nog uitbreiden naar een volledig buitenlands aanbod.

Interesse gekregen? Beluister het volledige interview hieronder en volg Allée op Instagram en Facebook om hun plannen de volgende maanden mee te volgen.

Quindo · Interview – Jeppe en Remy over inclusief reizen met Allée – door Els Bollaert (3 maart 2021)

Els Bollaert

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.