Jonezy lost nieuwe single ‘The Searching Man’ met videoclip

04/07/2018

Jonezy, alias Jonas Desmet (23) uit Sint-Denijs, brengt op vrijdag 6 juli zijn nieuwe single ‘The Searching Man’ uit. De bijhorende videoclip werd opgenomen in Hostel Groeninghe in Kortrijk.

“Het is mijn eerste echte single”, legt Jonas uit in de Quindo-studio. “Het nummer kwam redelijk vanzelf, tijdens de opnames was er ook echt een gemoedelijke sfeer.” Het feit dat de bandleden Michiel Libberecht, Lowie Clapéron en Rien Coorevits ook gewoon vrienden zijn van Jonas heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. Jonas Desmet: “Eigenlijk was het een beetje op café zitten, maar dan in een repetitielokaal dat werd omgebouwd tot een studio.” Het repetitielokaal waarvan sprake bevindt zich op de benedenverdieping van het muziekcentrum Track. Oli Dumont, bekend van Druzhnik en Sperwer, verzorgde de opnames.

‘The Searching Man’ gaat over de algemene zoektocht in het leven van Jonas op dit moment. “Alles tot hiertoe heeft een traject gehad dat ik moest volgen. Nu is het wat zoeken en kijken naar wat ik nu eigenlijk moet doen”, vertelt Jonas. De man uit Sint-Denijs mag zich overigens sinds kort een van de artiesten van het Kortrijkse platenlabel Mayway Records noemen.

Beluister hieronder het volledige interview.

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.