Kamping Kitsch Club zo goed als uitverkocht

22/08/2019

Met nog 100 tickets in omloop belooft de eerste editie van Kamping Kitsch Club op de Lange Munte met 25.000 bezoekers de grootste ooit te worden. Wie er nog wil bij zijn nu zaterdag, moet zich dus haasten.

Kamping Kitsch Club, de grootste verkleedpartij van het land, vindt zaterdag voor de 9de keer plaats. Dit jaar ruilt het festival de site Evolis in voor de Lange Munte in Kortrijk. De organisatoren sloegen namelijk de handen in elkaar met Alcatraz Hard Rock & Metal festival, dat twee weekends geleden plaatsvond op hetzelfde terrein. De hoofdreden? Overlast verminderen voor de buurt.

Er geldt één regel: wie niet verkleed is, komt er niet in. Voor de gelegenheid mogen de bezoekers in de rol van hun marginale alter ego kruipen. Kamping Kitsch Club ontvangt meer dan 100 artiesten op 9 podia, en daar zit écht van alles tussen! Van schlageroptredens met onder meer Zangeres Martine, een Studio Brussel-kermis met Gunther D tot de Patser Stage met artiesten zoals G Goran.

(lees verder onder de video)

Medeorganisator Thomas Van Hoof: “We hebben een heel breed aanbod. Van urban beats tot vergeten 90s-dance classics tot meezingers in de Slager Tent. Kamping Kitsch Club is een feest van het volk waarbij sfeer en plezier centraal staan, de perfecte afsluiter van de zomer. Met artiesten als Dimitri Bontinck, Betty Van Big Brother, Hot Marijke, Lasgo, De Romeo’s, de Duitse dj Sash! hebben we alvast heel wat verrassingen in petto.”

Tickets zijn te koop via www.kampingkitschclub.be.

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.