Ken jij Levensloop Kortrijk al?

24/05/2019

Tijdens het weekend van 28 en 29 september neemt Levensloop Kortrijk opnieuw de Diksmuidekaai in. De actie bracht vorig jaar maar liefst 7.203 mensen op de been, goed voor een opbrengst van 213.498 euro voor Stichting Tegen Kanker. En jij kan je dit jaar ook nog inschrijven!

Levensloop Kortrijk is een van de grootste acties voor het goede doel in onze streek. “Vorig jaar hebben we ongeveer 220.000 euro binnengehaald en dat betekent dat we in vijf jaar tijd een miljoen euro hebben binnengehaald in Kortrijk. Dat is toch wel een dikke merci waard“, legt vrijwilliger Johan Devroe uit. Opvallend, de vorige Levensloop in Kortrijk was met 7.203 deelnemers de grootste van alle edities in heel België.

Alle hulp is welkom

Wie wil deelnemen, schrijft zich in met enkele teamleden. Zo is er al een team van politezone VLAS en hogeschool Vives. Het doel: elkaar 24 uur lang aflossen, tijdens een estafette rond een parcours langs de Diksmuidekaai. “De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte”, staat te lezen op de site van Levensloop. Deelname kost 10 euro per teamlid.

Wat is Levensloop Kortrijk?

🤔 Wat is Levensloop Kortrijk nu juist? Tijdens ons kick-off event lieten we deelnemers en organisatie aan het woord! Zelf inschrijven? 👇https://bit.ly/2DTY7Ah

Geplaatst door Levensloop Kortrijk op Woensdag 24 april 2019

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.