(Her)beleef Student Welcome 2017 hier!

05/10/2017

Let’s be honest. Waar kunnen we beter het academiejaar inzetten dan op ons geliefde Student Welcome? En de organisatoren kozen dit jaar voor een nieuwe aanpak! De avond begint met een dj-contest. Daarnaast is er dit jaar opnieuw een schitterende line-up met onder andere Dennis Cartier, Eva De Roo ft skyve, Richie Haley en TLP aka troubleman. Tijdens het beleven van deze leuke avond is het zeker toegelaten om eventjes te vergeten dat er morgen weer les is. Enjoy en check het liveverslag!

19:38: Het voorlopig rustige Schouwburgplein is zich aan het voorbereiden op een knallende avond/nacht omringd door de geur van frietjes en een gezellige sfeer, waar mensen af en toe in een ballenbad duiken om een feestje te kunnen te winnen bij de organisaties op het plein of selfies nemen met een gigantische olifant in de hoop in de hoop op een ski-reis.

In de uitzending: we spreken met Jolle Desloover over de line-up: allemaal DJ’s, geen bands? En is dit inderdaad de laatste keer op het Schouwburgplein? DJ Richie Hayley passeert onze studio, alsook DJ Subota, die deelneemt aan de DJ-contest. We hebben de mannen van Education First aan de microfoon alsook Tomorrowland DJ Dennis Cartier, die in de jury zetelt.

20:51: Ondertussen loopt de Schouwburg al mooi vol met dank aan de goede muziek en de vele bars die iedereen overvloedig voorzien van drankjes. De sfeer zit er volledig in. Onder het motto: een liedje zing je beter niet alleen,  kwamen enkele studentenverenigingen met trots hun clublied zingen.

21u20: Meer foto’s? Klik op onderstaande.

serge studentwelcome-7

21u56 Dat de hormonen hier hoog oplopen, da’s een feit. Wij voorzien een uitlaatklep, show me love!

22u34
In deze uitzending laten de we Kortrijkse studentenclubs het tegen elkaar opnemen, ze zingen trots uit volle borst (en goed beschonken) hun clublied. DJ Eva De Roo passeert aan onze microfoon op weg naar het grote podium. Ook Mise en Place komt vertellen over hun bedrijf.

Gaëlle Leon

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.