Kortrijkse jeugdraad gaat van start met een fris, nieuw team!

11/10/2021

De jeugdraad van Kortrijk ging afgelopen maand opnieuw van start met een splinternieuw team. Ze willen een andere betekenis geven aan de term ‘jeugdraad’. Het team blijft het adviesorgaan voor het jeugdbeleid in Kortrijk, maar gaat vanaf dit jaar zelf ook de handen uit de mouwen steken!

Ayran Vandeginste en Jeppe Remy gingen op zoek naar een plaats waar jongeren zich kunnen laten horen. Met succes, er werd een nieuw team voor de Kortrijkse jeugdraad samengesteld. Nu lanceren de leden een oproep om samen te brainstormen met iedereen die zich voor de jeugdraad wil inzetten. Op die manier willen ze verschillende thema’s aan bod laten komen via acties of projecten om zo een betere stad voor kinderen en jongeren te creëren!

Jeppe & Ayran vertelden in #BALLEKENS wat ze dit jaar willen doen met de jeugdraad. Dat gesprek kan je hieronder nog eens checken!

 

Quindo · Interview – Ayran en Jeppe over vernieuwde jeugdraad – door Alexander Ballekens

Zin om mee te werken? Op zaterdag 16 oktober organiseert de jeugdraad een startdag in Café BK6. Je wordt er verwacht om 17.30 uur. Inschrijven doe je via dit formulier! Alle info vind je ook nog eens in onderstaand event.

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.