Kortrijkzaan brengt stripreeks uit

11/12/2017

CGI Buffalo is de eerste stripreeks van Tom De Geeter. Via crowdfunding kon de Kortrijkzaan de 3 eerste stripverhalen laten drukken.

Het hoofdpersonage Ceegee is een half buffel half mens die aan extreem geheugenverlies lijdt maar toch op zoek wil gaan naar zijn verleden en doel van zijn bestaan. Door enkele merkwaardige gebeurtenissen raakt hij in een neerwaartse spiraal van paranoia en ontgoochelingen. Met behulp van enkele trouwe vrienden komt hij per strip een beetje dichter bij de waarheid rond wie hij is.

Kortrijkse auteur

Tom De Geeter, de bedenker en tekenaar van CGI Buffalo, maakt al 20 jaar alternatieve muziek met bands als Zucchini Drive, Panther Panther en Cavemen Speak of via het muzieklabel Marathon of Dope. Daarmee toerde hij meermaals in Japan, Canada, USA en Europa. De Kortrijkzaan koos ervoor om het Engelstalige verhaal in het Amerikaanse comic-formaat uit te brengen. “Zo spreekt CGI Buffalo een breder publiek aan en sluit de reeks het best aan bij de context van het verhaal”, zegt Tom De Geeter.

Bestel jouw exemplaar hier! Wie niet kan wachten, kan een bezoekje brengen aan de tentoonstelling in platenzaak Kortom.

Pictures by Marathon of Dope

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.