Kortrijkzaan richt kortingscommunity TagCity op

06/04/2015

Net wanneer je denkt dat we verzadigd zijn met webshops en kortingssites, lanceert de Kortrijkse Pieter-Jan Vanneste TagCity. Je kan de website vergelijken met een platform dat interessante promoties van bekende webshops samenbrengt. What's new? Er is ook een community aan verbonden waar gebruikers ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

“Het idee is een jaar geleden ontstaan toen ik in de krant las dat de Belg kampioen is in het verzamelen en knippen van kortingsbonnen. Ik vond dat er online nog niet echt iets was waar mensen kortingsbonnen kunnen verzamelen. Van daaruit ben ik vertrokken en heb ik een website gemaakt met een community errond”, zegt Pieter-Jan. Bij elke webshop is er ook een informatieve blogpost voorzien.

Naast het verzamelen van interessante kortingscodes, is er ook een mogelijkheid om in interactie te gaan. Dat is wat TagCity onderscheidt van doorsnee kortingssites. “Mensen kunnen zich gratis inschrijven en reisverslagen publiceren. Als je bijvoorbeeld op reis bent geweest met Neckermann, dan kan je daar een verslag over publiceren waar je tags of punten voor krijgt. Idem als je iets bij een andere webshop koopt.” Ook wie interessante aanbiedingen deelt met vrienden wordt daarvoor beloond en kan prijzen in de wacht slepen.

Shopaholics die graag online hun slag slaan, voegen TagCity dus best toe op hun lijstje met interessante websites. De site wordt namelijk dagelijks geüpdatet. Wie het vuile werk liever aan iemand anders overlaat, kan zich inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties. Wij zijn alvast benieuwd of het Kortrijkse TagCity zich binnen enkele jaren zal kunnen meten met Groupon België.

Herbeluister het interview met Pieter-Jan:

Op de foto: Benjamin Pille (content coördinator) en Pieter-Jan Vanneste (oprichter)

Broos Claerhout

Eén reactie op “Kortrijkzaan richt kortingscommunity TagCity op

  1. Dit ziet er goed uit! Succes TagCity

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.