LEEFWERK bouwt openluchttheater op Schouwburgplein

31/08/2021

Niels en Roman van LEEFWERK bouwen gedurende twee maanden een alternatief openluchttheater. Hun doel is om de Schouwburg na te bouwen op negen podia op het Schouwburgplein. Van 23 augustus tot 23 oktober is iedereen er welkom om één van de podia met bijhorende functie in te palmen. 

Ben je deze week al op het Schouwburgplein gepasseerd? Dan zag je ongetwijfeld al iemand van het team van LEEFWERK aan de slag met houten palletten of ander materiaal. De afgelopen dagen begonnen Niels en Roman er aan hun nieuwste artistieke project. Omdat de Schouwburg 100 jaar wordt, hebben ze het grondplan van het gebouw – letterlijk – opengevouwen op het Schouwburgplein.

Elke ruimte uit de Schouwburg vind je vanaf nu ook buiten terug. Iedereen die langskomt mag één van de ruimtes inpalmen en er hun podium van maken: van kostuumatelier tot keuken, van foyer tot infobalie.

Klinkt dat nog allemaal een beetje vaag? Niels en Roman leggen zelf uit wat het project voor hen betekent en hoe jij er aan kan deel nemen.

Quindo · Interview – Niels Coppens – september 2021 – LEEFWERK

Quindo · Interview – Roman Luterbacher – september 2021 – LEEFWERK
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Leefwerk (@leefwerk)

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.