Livestream – Ayco Duyster in gesprek met Meskerem Mees

05/01/2021

Woensdagavond 6 januari nodigt Wilde Westen Ayco Duyster en Meskerem Mees uit in hun concertzaal voor een On Stage With – Facebook live. Het belooft een inspirerende avond te worden die je gewoon gratis vanuit je zetel thuis kan volgen.

Ze won de recentste editie van Humo’s Rock Rally, won in 2019 muziekwedstrijd Sound Track en stond met haar hit Joe op één in de de Afrekening. Meskerem Mees is zonder twijfel een muzikante om in 2021 in de gaten te houden. Woensdagavond gaat Ayco Duyster met haar in gesprek. Ook Duyster heeft er met 2020 een mooi jaar opzitten. Na vijf jaar keerde ze terug naar StuBru met Duyster, haar radioprogramma dat ondertussen bijna een genre op zich is geworden. Twee succesvolle figuren uit de muziekwereld dus die je vanuit de Kreun inspireren.

Tijdens On Stage With nodigt Wilde Westen artiesten of muzikanten uit bij hen op het podium, niet om op te treden, maar om te vertellen. SX, Compact Disk Dummies en Brihang passeerden zo al in de zetels. Hiermee proberen ze artiesten dichter bij de mensen te brengen en publiek en artiest met elkaar in verbinding te brengen. Letterlijk deze keer, want alles verloopt online. Afspraak om 20u30 op de Facebook van Wilde Westen.

 

Een nieuw jaar + bakken nieuwe goesting om de beste (Belgische) artiesten tot bij jullie te brengen = Wilde Westen is…

Geplaatst door Wilde Westen op Maandag 4 januari 2021

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.